Website-Dag-van-de-Openbare-Ruimte

Onthulling nieuwste praatpaalproduct op Vakbeurs Openbare Ruimte

10 september 2018

Ecoleon BV onthult op de vakbeurs Openbare Ruimte op 26 en 27 september voor het eerst haar nieuwste praatpaal product: de exclusieve Ecoleon multimedia-praatpaal. Een paal met onbeperkte multimedia mogelijkheden, geschikt voor de buitenruimte en 100% hufterproof.

De mogelijkheden om de paal te gebruiken zijn werkelijk eindeloos: denk aan het meten van de klanttevredenheid, promoten van uw webshop, delen van informatie, interactie met uw klanten.

Na het verdwijnen van de praatpalen langs de snelwegen, heeft Ecoleon zich beziggehouden met het ontwikkelen van nieuwe praatpaalproducten. Naast de nieuwe multimedia praatpaal ontwikkelde Ecoleon al eerder, samen met Ecotap B.V., de Ecoleon autolaad-praatpaal en de Ecoleon fietslaad-praatpaal.

Op de beurs kunnen bezoekers ook kennis maken met een zeer slimme afvalbak: Mr. Fill . The smart waste solution. Dé oplossing om het zwerfafval terug te dringen met de inzet van slimme technologie en tegelijkertijd fors te besparen op de kosten van afvalinzameling. Wij hopen u de 26e of 27e te ontmoeten!  https://www.openbareruimte.nl/

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: