0952-0 bewerkt

Thuis laden

Thuis uw elektrische auto laden? Ecoleon levert, plaatst en installeert de Homebox voor uw auto met en zonder vaste laadkabel. De thuislader is geschikt voor het opladen van alle plug-in hybride en elektrische auto’s. Wij adviseren u graag van A tot Z zonder verrassingen achteraf!

Homebox met contactdoos / met kabel

Onze homebox als ideale laadoplossing voor thuis

De Homebox kan bevestigd worden aan de wand of geplaatst worden op een stalen staander. Deze Homebox is leverbaar met een 7-polige contactdoos (type 2) of met flexibele laadkabel met stekker (type 2). U sluit de laadkabel eenvoudig direct aan op uw elektrische auto,

 

Opties

  • Automatische verrekening (laden met registratie).
  • Bevestiging aan wand of met stalen staander.
  • Tot 11kW met een Flex-kabel en bij 22kW met een gladde kabel.

 

Meer weten?

Bekijk de technische specificaties voor deze Homebox.

 

Extra’s

Bevestiging aan stalen staander

Wilt u wel elektrisch laden, maar heeft u geen mogelijkheden om de Homebox te bevestigen aan een wand? Dan biedt de stalen staander uitkomst. De stalen staander is speciaal ontwikkeld voor de Homebox.

Load-balancer

De load-balancer zorgt ervoor dat uw stroomnet niet overbelast raakt of dat apparaten in huis uitvallen. Door de load-balancer blijven de apparaten in huis altijd draaien en gebruikt de laadoplossing uitsluitend de beschikbare stroom.

Garantie Plus contract

Wilt u de komende jaren zorgeloos kunnen laden? Verleng uw garantie dan van één naar vijf jaar met het Garantie Plus contract. Dit Garantie Plus contract sluit u direct bij uw opdracht af of tot 12 maanden daarna.

 

Inhoud Garantie Plus contract:

  • Met voorrang verhelpen van alle storingen en klachten van uw oplaadpunt.
  • Arbeids- en voorrijdkosten.
  • Gebruik van onze Helpdesk.

 

De kosten van het Garantie Plus contract kunt u meenemen in de fiscale regeling Mia/Vamil. Na afloop van het Garantie Plus contract kunt u een servicecontract afsluiten. Voor afloop van het Garantie Plus contract wordt u daarover door ons geïnformeerd.

Volg ons: