Laadoplossingen-voor-fleetmanagers
Laadoplossingen-voor-fleetmanagers-mobile

Laadoplossingen voor fleetmanagers

Ruime keus laadoplossingen én een helder plan

Elektrische auto’s vragen veel stroom. Dat roept bij veel fleetmanagers vragen op. Hoeveel laadpalen hebben we nodig? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen met een volle accu het terrein kan verlaten? En past dat allemaal binnen het financiële plaatje? Wij geven u de antwoorden en bieden u de keuze uit diverse oplossingen, voor nu én straks.

Passende laadoplossing

We adviseren u graag welke oplossing het best bij uw situatie past. Al onze oplossingen zijn van hoge kwaliteit, of u nou kiest voor een snellader of voor onze iconische autolaadpraatpaal, een echte eyecatcher op uw terrein.

Kiest u voor Ecoleon, dan kiest u voor:

  • Een duidelijk plan

We brengen het hele plaatje in kaart: van meterkast, graaf- en kabelwerk tot en met het type paal en de aantallen.

  • Stevige kwaliteit

Onze oplaadpalen zijn van staal en kunnen tegen een stootje (of meer). U kunt de palen daarom met een gerust hart achterlaten, ook op een onbewaakt terrein.

  • Eén systeem, één aanspreekpunt

Een storing in een oplaadpaal? Een vraag over een factuur? Wij maken er geen zoektocht van voor u. Bel ons en we regelen het.

Passende laadoplossing van ecoleon
Eric Claassen

Direct contact met

Erik van Ecoleon

Geen vraag is te gek voor onze Accountmanager Erik Claassen. Erik ziet geen beren op de weg, maar mogelijkheden. Omdat iedere situatie uniek is, adviseert hij u graag over de beste oplossing voor úw situatie.

De verschillende mogelijkheden

Als fleetmanager merkt u het ongetwijfeld: de elektrische auto is in opmars. En de gebruikers? Die rekenen op oplaadmogelijkheden. Zowel op de zaak als bij hen thuis. Bij ons heeft u een ruime keuze om daarvoor te zorgen. En misschien wel belangrijker: u profiteert ook van het gemak en het overzicht dat we u bieden. We weten namelijk wat er allemaal bij goed fleetmanagement komt kijken.

Wilt u ervoor zorgen dat alle gebruikers hun auto kunnen opladen? Wij brengen het plan samen met u in kaart en voeren het helemaal uit. Goed om te weten: al onze laadoplossingen zijn leverbaar in uw huisstijl. Zo zet u uw organisatie extra in de schijnwerpers.

Uw collega’s en gasten willen ook tussentijds hun accu’s kunnen opladen. Een snellader is daarom tegenwoordig een must voor elk bedrijfsterrein. Onze snelladers kunnen auto’s volledig opladen in drie uur of zelfs in drie kwartier. Hoe snel wilt u het hebben?

Auto’s opladen met een nostalgisch tintje én bijdragen aan het hergebruik van materialen? Dat kan met onze iconische autopraat-laadpaal. We gebruiken de ombouw van oude praatpalen en voorzien deze van de allernieuwste techniek. En zeker weten dat uw gasten met een glimlach naar binnen lopen!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

We bespreken graag uw wensen, zodat we u een aanbod kunnen doen dat past bij uw situatie als fleetmanager. Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Op werkdagen kunt u ons natuurlijk ook gewoon bellen: 0345 – 82 03 91.

rounds-2

“We gaan met ons hele wagenpark volledig over op elektrisch en daar zijn we trots op!”

Ook deze bedrijven zijn tevreden over onze laadoplossingen