Laadoplossingen_voor_ondernemers
Laadoplossingen_voor_ondernemers-mobile

Laadoplossingen voor ondernemers

Betrouwbare laadoplossingen én goede service

Elektrische auto’s vragen stroom. Dat roept bij veel ondernemers vragen op. Heb ik wel genoeg stroom? Hoeveel palen hebben we nodig? Wat als we in de toekomst nog meer elektrische auto’s willen opladen? Wij geven u de antwoorden en bieden u de keuze uit diverse oplossingen, voor nu én straks.

Passende laadoplossing

We adviseren u graag welke oplossing het best bij uw situatie past. Al onze oplossingen zijn van hoge kwaliteit, of u nu kiest voor een wandmodel of voor onze iconische autolaadpraatpaal, een echte eyecatcher op uw terrein.

Kiest u voor Ecoleon, dan kiest u voor:

  • Een duidelijk plan

We brengen het hele plaatje in kaart: van meterkast, graaf- en kabelwerk tot en met het type paal en de aantallen.

  • Een complete offerte

We doen wat we beloven. Bij ons dus geen financiële verrassingen achteraf.

  • Flexibiliteit

Onze laadpalen zijn onderling te verbinden. Hierdoor kunnen we het aantal laadpunten in de toekomst uitbreiden zonder graaf- en straatwerk.

Passende laadoplossing van ecoleon
WendyRoelofsen

Direct contact met

Wendy van Ecoleon

De meterkast heeft geen geheimen voor onze Accountmanager Wendy Roelofsen. En dat geldt ook voor uw wagenpark. Zij adviseert u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

De verschillende mogelijkheden

Of ze nou van thuis vertrekken of vanaf het werk op pad gaan met een bedrijfswagen: uw medewerkers starten de werkdag graag met een volle accu. Bij ons heeft u een ruime keuze om daarvoor te zorgen. En misschien wel belangrijker: u profiteert ook van het gemak en het overzicht dat we u bieden.

Hebben uw collega’s een elektrische auto van de zaak? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen verzekerd is van een eigen oplaadpunt aan huis (mits dit bij de woning mogelijk is). We nemen u alles uit handen: van levering en plaatsing tot en met de installatie van de Homebox, met of zonder vaste laadkabel.

Wilt u één of meerdere laadpalen bij uw bedrijf laten installeren? We brengen het plan samen met u in kaart en voeren het helemaal uit. Goed om te weten: al onze laadoplossingen zijn leverbaar in uw huisstijl. Zo zet u uw organisatie extra in de schijnwerpers.

Ontvangt u regelmatig gasten voor een kort bezoek? Of moeten uw collega’s tussentijds snel hun accu kunnen opladen? Voor zulke situaties is de snellader bijna een must geworden. We regelen dat iedereen na een kort oplaadmoment weer op pad kan.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

We bespreken graag uw wensen, zodat we u een aanbod kunnen doen dat past bij uw situatie. Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Op werkdagen kunt u ons natuurlijk ook gewoon bellen: 0345 – 82 03 91.

rounds-2

“Een laadpaal voor de deur is ook een statement naar medewerkers én bezoekers.”

Ook deze bedrijven zijn tevreden over onze laadoplossingen