laadpaal-768x518

Mooie samenwerking tussen Autolease Midden Nederland en Ecoleon

Autolease Midden Nederland biedt een breed scala aan leasevormen. Samen met onze leaseadviseurs komen we erachter of leasen iets voor u is en welke leasevorm het beste bij u past. De groot wagenparkbeheerder, zelfstandige ondernemer en de particulier wordt op een persoonlijke en professionele manier geholpen. We zeggen niet voor niks: mensen maken leasing!

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als één van de eerste leasemaatschappijen in Nederland, hebben wij ons in 2016 laten certificeren voor de MVO Prestatieladder niveau 3. MVO gaat niet alleen over wat er aan het einde van de rit overblijft, maar ook om innovatie, kwaliteit en reputatie. Vanuit onze MVO ambities én ons innovatieve DNA, hebben wij het elektrische rijden al enige tijd omarmt.

 

Van Doorn is al jaren een zeer gewaardeerde relatie van Autolease Midden Nederland en toen Ecoleon werd opgestart, ontstond er een mooie samenwerking. Vanaf 2015 zetten we ons samen in om bij te dragen aan duurzame mobiliteit. We zijn ook erg trots dat de eerste Praatpaal van Ecoleon op ons terrein werd geplaatst.

 

Altijd een juiste oplossing

Ecoleon is een persoonlijke en klantgerichte organisatie. Ze denken mee waardoor wij onze klanten altijd een juiste oplossing kunnen bieden. Samen met Ecoleon verduurzaamt Autolease Midden Nederland het wagenpark van onze klanten en onszelf.

"Groen moet je doen!"

 

Maak samen de switch naar elektrisch rijden

Net als Ecoleon geloven wij in een duurzame toekomst. Elektrisch rijden speelt een grote rol, maar nog niet iedereen is overtuigd. Daarom bieden wij bij nieuwe operationele leasecontracten 365 dagen omruilgarantie op volledig elektrische personenauto's. Na 365 dagen, in de dertiende maand, kunt u uw elektrische auto zonder opgaaf van reden omruilen naar een auto met brandstof- of hybridemotor.

Maakt u samen met ons de switch? Neem direct contact op!

Volg ons: