Naamloos

Welke groene ambitie heeft uw bedrijf?

09 juli 2019

Samen werken aan een groenere en beter leefbare buitenruimte van morgen. Hoe pak je dat aan? Naast het beperken van de emissie en het terugdringen van de CO2 uitstoot kun je als bedrijf vrij eenvoudig het verschil maken door het toepassen van duurzame elementen in de buitenruimte. Denk bijvoorbeeld aan Solar LED buitenverlichting die CO2 neutraal is, klimaat adaptieve bestrating met een natuurlijke waterinfiltratie en minder hittestress, groene parkeervakken, afwisselende beplanting/ meer biodiversiteit op uw buitenterreinen en een mobiliteitsplan waarin naast het elektrisch rijden ook elektrisch fietsen gestimuleerd wordt. Natuurlijk zijn er aan het realiseren van deze duurzame elementen kosten verbonden. Maar wist u dat duurzaamheid en rendement heel goed samen kunnen gaan? Door goed na te denken over de keuze, inrichting en onderhoud van alle elementen verhoogt u de duurzaamheid van uw buitenruimte en reduceert u de kosten. Win/Win!

De Ecoleon aanpak

Ecoleon helpt bedrijven en overheden in het adviseren, ontwerpen, aanleggen, beheren en onderhouden van de buitenruimte. Daarnaast bieden wij een tal van duurzame producten aan die u direct op weg helpen. Hoe we het doen? Door middel van ons voorlopig ontwerp maken we alle mogelijkheden inzichtelijk. Eerst inventariseren we de duurzame behoefte en motivatie. Vervolgens komen we, aan de hand van alle beschikbare gegevens, met een voorlopig ontwerp. Dit ontwerp is al getoetst op praktische toepasbaarheid. Er is niets zo vervelend als er later in het proces achter komen dat al die mooie plannen niet uitvoerbaar zijn. Hiermee voorkomt u onverwachte en vaak hoge kosten.Wilt u meer informatie? Maak kennis met onze adviseurs, ze helpen u graag verder.

Erik Claassen is een ervaren adviseur die sinds 2019 deel uitmaakt van het team van Ecoleon. Erik adviseert dagelijks overheden en bedrijven over onze duurzaamheidsoplossingen en heeft veel kennis van duurzame mobiliteit, inrichting van buitenruimte en de energietransitie. Gecombineerd met een informele aanpak en een goed analytisch vermogen is hij in staat processen in gang te zetten. Erik’s adviezen kenmerken zich door een hoge mate van praktische toepasbaarheid. Hij ziet vaak kansen op het gebied van gedeelde belangen en het commercieel benutten van duurzaamheidskansen. Meer weten? Erik is bereikbaar op 06 – 83 00 05 87 of eclaassen@ecoleon.nl.

Rob Jansen is een ervaren adviseur op het gebied van innovatie en duurzaamheid. In de afgelopen jaren is hij betrokken geweest bij tal van tenders, (eigen) initiatieven en projecten om duurzaamheid concreet te maken. Rob denkt buiten de kaders en heeft een passie voor het verbinden van mogelijkheden en ambities van mensen en organisaties. Creativiteit heeft daarin een belangrijke rol, omdat verbeeldingskracht een gezamenlijke taal creëert. Tegelijk is een scherpe analyse van strategisch belang om uitgangspunten, koers, rendement en tempo te bepalen, om tot succesvolle inschrijvingen te kunnen komen. Duurzaamheid, samenwerken en innovatie zijn daarbij de elementen die Rob’s toegevoegde waarde compleet maken. rjansen@ecoleon.nl

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: