0AO60R1VG

Renovatie buitenruimte Middelkoop

18 juni 2019

Inmiddels alweer een aantal weken geleden, hebben wij samen met onze zusterondernemingen Signa Terra en Van Doorn Geldermalsen een volledig gerenoveerd buitenterrein bij Middelkoop in Culemborg mogen opleveren en het resultaat mag er zijn!

Het eindresultaat van het buitenruimteproject bij Middelkoop te Culemborg is een mooi voorbeeld van de nauwe samenwerking met onze zusterbedrijven binnen de Leeuwenstein Groep. Middelkoop Culemborg wilde hun buitenterrein beter laten aansluiten bij hun moderne en gastvrije interieur met als toevoeging een aantal duurzaamheidselementen.

Uw buitenterrein is het visitekaartje van uw bedrijf, het is dan ook van belang dat deze past bij de wensen en verwachtingen van uw bezoekers in de toekomst. Zorg er daarom voor dat uw buitenterrein alvast ingericht is voor uw bezoekers die elektrisch rijden en denk hierbij tevens aan verduurzaming van uw terrein met beplanting, bestrating en verlichting. Daarnaast is het ook van belang om vooraf goed na te denken over het beheer en cyclische onderhoud van uw buitenterrein.

Graag denken wij ook met u mee over de optimale benutting van uw buitenruimte. Voor meer informatie of een nadere kennismaking, neem gerust contact met ons op.

Uw buitenterrein, dat regelt Leeuwenstein!

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: