laadpaal-768x518

Onze aanpak

Ecoleon verzorgt voor al zijn klanten een goed werkende laadoplossing, afgestemd op uw specifieke wensen en omstandigheden. Met onze full service klantbediening adviseren wij u over de beste laadoplossing(en), thuis en op het werk. Vervolgens installeren wij deze, inclusief eventuele bestrating en meterkastaanpassingen. Tot slot zorgen wij ervoor dat u jarenlang zorgeloos kunt laden door uw laadoplossing(en) goed te onderhouden. 

 

Hoe wij werken

Stap 1 - Oriëntatie op de beste laadoplossing

Wat is voor u de beste laadoplossing? Dat hangt onder andere af van het laadvermogen van uw auto, de capaciteit van uw accu en de mogelijkheden in uw meterkast. Iedere situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om uw situatie helder te krijgen en u de beste oplossing te adviseren.

 

Stap 2 - Kennismaking en opnamegesprek

Als dat nodig is, komen wij bij u langs voor een nadere kennismaking en opname. Tijdens dit gratis opnamegesprek kijken we samen naar uw wensen, ambities en de mogelijkheden. Wij kijken daarbij ook vooruit, zodat u met de aanschaf van uw laadoplossing ook klaar bent voor veranderingen in de toekomst.

 

Stap 3 – Advies en kostenopgave

Alle verzamelde informatie zorgt voor een helder advies voor uw laadoplossing en de bijbehorende installatiemogelijkheden. U ontvangt onze offerte per e-mail.

 

Stap 4 - Installatie en oplevering

Bent u akkoord met onze offerte? Dan maken wij een afspraak met u voor installatie. Na de installatie kunt u de laadoplossing direct gebruiken.

 

Stap 5 - Nazorg

Binnen een week na oplevering nemen wij contact met u op om de installatie en eerste ervaringen te bespreken. Enkele maanden na oplevering nemen wij nogmaals contact met u op om het functioneren van de laadoplossingen te bespreken.

 

Stap 6 - Onderhoud en beheer

U krijgt van ons het eerste jaar kosteloos het Garantie Plus Abonnement. Dit abonnement kunt u na een jaar omzetten in een Garantie Plus Contract. U betaalt jaarlijks een kleine vergoeding per laadoplossing.

U ontvangt hiervoor:

  • voorrang bij het verhelpen van alle storingen en klachten van uw oplaadpunt;
  • gratis vervanging van onderdelen [ONDERDELEN WEL BETALEN? OF BEDOEL JE GRATIS VERVANGENDE ONDERDELEN?];
  • u betaalt geen arbeids- en voorrijdkosten;
  • u kunt gratis gebruik maken van onze Helpdesk.

Volg ons: