grijs

Ontmoet ons op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

14 januari 2020

Van woensdag 29 januari tot en met vrijdag 31 januari bent u van harte welkom in onze stand 01 E9 op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze vakbeurs biedt een breed scala van producten en diensten op het gebied van facilitair, vastgoed- en gebouwbeheer.

In onze stand ziet u de tweede bestemming van de oer-Hollandse ANWB-praatpaal. Deze praatpalen hebben we geupcycled naar een auto- of fietslaadpaal. Maar zijn ook verkrijgbaar als communicatie-, multimedia of feedback-praatpaal. De praatpalen zijn verkrijgbaar in de bekende gele uitvoering, maar ook in uw eigen huisstijl. Wilt u meer weten? Bezoek ons dan tijdens de beurs op stand 01 E9.

Openingstijden
29 en 30 januari van 10.00 uur – 18.00 uur
31 januari van 10.00 – 17.00 uur

Klik op onderstaande banner om uw toegang snel en eenvoudig te regelen.

Maak úw groene ambitie waar!
Ecoleon staat voor meer dan alleen duurzame laadpraatpalen. U kunt bij ons ook terecht voor duurzame oplossingen voor infrastructuur en bedrijfsterreinen, zoals verlichting, groene parkeerplaatsen en efficiënte en duurzame afvalbakken. Wij adviseren u graag over de slimste weg naar duurzaamheid, meer rendement en het realiseren van úw groene ambitie. Onze klanten zijn bedrijven, de publieke sector en particulieren. Ecoleon is onderdeel van de Leeuwenstein Groep en is gevestigd in Geldermalsen.

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: