header_afbeelding

Ontmoet Ecoleon op de Vakbeurs Facilitair & Gebouw

21 januari 2019

Komende week, van 23 t/m 25 januari 2019, neemt de Leeuwenstein Groep deel aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouw bij de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs richt zich op alle aspecten rondom het vakgebied facilitair en gebouwbeheer voor de binnen- en buitenruimte van uw organisatie. Op deze beurs zullen wij samen met zusterbedrijf Signa Terra gezamenlijk een stand bemannen. Wij nodigen u van harte uit op onze stand: G48.

Maak uw groene ambitie waar!

Op onze stand G48 kunt u kennismaken met ons upcyclingproject, waarbij wij praatpalen herbestemmen tot nieuwe producten, zoals de autolaad-praatpaal, de communicatie-praatpaal en de multimedia-praatpaal. Tevens is Mr. Fill, de slimme afvaloplossing deze dag aanwezig op stand.
Naast deze producten kunt u bij Ecoleon ook terecht voor duurzame lichtmasten en halfverhardingen, om uw buitenruimte te verduurzamen. 

Gratis buitenruimte scan voor bezoekers

Bezoek onze stand, maak uw wens voor de buitenruimte bij ons kenbaar en ontvang een GRATIS buitenruimte scan. Met deze scan krijgt u snel inzichtelijk welke optimalisatiemogelijkheden er op uw terrein te behalen zijn en welke bijbehorende voordelen dit oplevert voor uw organisatie.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de beurs te komen, maar wel nieuwsgierig naar de buitenruimte scan? Neem dan contact met ons op via 0345-820 391.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw buitenruimte?

Ecoleon bedenkt duurzame oplossingen voor infrastructuur en bedrijfsterreinen en adviseert over de slimste weg naar duurzaamheid en meer rendement. Onze adviseur op het gebied van duurzaamheid helpt klanten bij het maken van een passende keuze en daarmee de realisatie van hun groene ambitie. Onze klanten zijn zowel bedrijven als overheden. .

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: