Praatpaal-1443-klein-300x200

Het nieuwe leven van de praatpaal

06 juli 2017

Op 1 juli 2017 namen we afscheid van de praatpaal in Nederland. Wij hebben een beperkt aantal palen gereserveerd voor de verkoop. De rest krijgt een nieuwe bestemming: als laadpaal, waterpaal of informatiepaal.

De eerste ronde

Informatie over uw bestelling en betaling
Wanneer uw betaling is gelukt, wordt uw bestelling zoals afgesproken geleverd. U ontvangt hiervan uiterlijk maandag 10 juli een factuur per e-mail.

Informatie over de levering
Onze vervoerder neemt over ongeveer 6 weken contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Er bestaat geen mogelijkheid om zelf uw praatpaal op te halen of uit te kiezen.

Hoezen
Wanneer de hoes nog om de praatpaal aanwezig is als wij de paal verwijderen, wordt deze meegeleverd.

De tweede ronde

Voorselectie op basis van duurzame bestemming
Na de razendsnelle uitverkoop van 500 praatpalen op 1 juli, biedt Ecoleon opnieuw een aantal praatpalen aan voor individuele verkoop. Wie in aanmerking wilde komen kon tot 4 juli 18:00 uur een plan indienen voor ‘duurzame herbestemming’.
LET OP: U kunt nu geen nieuwe ideeën meer inzenden.

Persoonlijk bericht
Op dit moment wordt de selectie gemaakt. De kanshebbers die in aanmerking komen voor de aankoop van een praatpaal, worden door Ecoleon in week 28 persoonlijk benaderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Indien nodig vindt er een trekking plaats onder toezicht van een notaris. Er geldt een maximum van 1 praatpaal per idee.

Blijf op de hoogte

Het verhaal van de praatpaal
Dit is het begin van een nieuw verhaal van de praatpaal. Benieuwd hoe het afloopt? Volg het verhaal op Facebook en blijf op de hoogte!

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: