praatpaal cure

Multimedia-praatpaal voor Cure4 in Utrecht

05 juni 2019

Onlangs heeft Ecoleon de opdracht gekregen om een gepersonaliseerde Multimedia-praatpaal te leveren aan Cure4. De Multimedia-praatpaal zal bij Cure4 gaan dienen als interne informatiezuil en zal tevens ingezet worden als interactieve informatiebron op externe evenementen en beurzen.

De authentiek vormgegeven praatpaal is ge-upcycled tot moderne Multimedia-praatpaal en is bij uitstek geschikt voor plaatsing bij bedrijven of in openbare ruimten. De Multimedia-praatpaal is uitgevoerd met een RVS tablethouder en vandalisme- en weersbestendig tablet (Logic Fieldbook KS80) waardoor deze Multimedia-praatpaal geschikt is voor binnen- en buitenruimten. Deze Multimedia-praatpaal ondersteund iedere app, waardoor deze mediapaal echt multi-inzetbaar is.

Cure4 is bedrijfskundig en financieel specialist, ze zijn het organisatieadviesbureau voor de zorg.

Bent u net als Cure4 ook op zoek naar een duurzame Multimedia-oplossing welke zowel als trekpleister en tegelijkertijd als informatiebron voor uw bedrijf kan dienen? Ecoleon komt graag bij u langs om uitleg te geven over de mogelijkheden. Meer informatie over onze diverse praatpaal-oplossingen vindt u hier: http://koopeenpraatpaal.nl/

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: