AdobeStock_78441235-1-300x219

Wat binnen kan, kan ook buiten

16 september 2016

Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren gekozen voor Led-verlichting in hun pand. Niet alleen om het milieu te sparen maar ook om een goede besparing te realiseren. Maar wat binnen kan, kan natuurlijk ook buiten. En dit heeft vaak een veel grotere besparing tot gevolg.

Waarom zou je de gewone verlichting vervangen wanneer deze nog prima werkt? Een eenvoudige rekensom leert dat vervanging door Led-verlichting de meest voordelige optie is. Niet alleen de besparing in het verbruik zijn groot maar ook als u de Led-lampen ter zijner tijd dient te vervangen. Dus hoe eerder je ze vervangt, hoe eerder je begint met besparen.

Daarnaast is de kwaliteit van de verlichting beter. Led-verlichting is door de laatste technologie eenvoudig te koppelen aan bijvoorbeeld remote-systemen. Dan brandt het licht altijd op de gewenste sterkte. Bij beweging brandt het feller, wanneer er niemand in de buurt is zwakker, of het gaat zelfs uit.

Hoe duurzaam is LED-verlichting eigenlijk?

Led-verlichting gaat veel efficiënter om met grondstoffen dan traditionele verlichting omdat ze veel langer meegaan. Daarna zijn ze eenvoudig te recyclen en kunnen onderdelen worden hergebruikt. De energiebesparing kan oplopen tot wel 80%. Onze led verlichting is zonder meer een uiterst duurzame oplossing voor goed licht op het werk.

Twijfelt u of ook u kunt besparen? Laat ons eens een berekening maken van uw buitenterrein. Wilt u een vrijblijvende duurzaamheidscheck? Vul dan in de rechter kolom uw gegevens in en dan nemen we contact met op. Voor meer informatie kijk ook op onze website.

 

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: