0150-1-604x208

Een laadpaal lelijk? Hoezo?

11 november 2016

“Ik ga voor mijn mooie pand toch niet van die lelijke laadpalen zetten?

Die dingen verkleuren na 3 maanden, dat ziet er niet uit!”

Bovenstaande reactie horen wij nogal eens wanneer we ondernemers vragen of ze al over laadoplossingen hebben nagedacht. En we kunnen ons die reactie wel ecotap_sla_k-1_voorkant_links_1_cagemaxvoorstellen. Op tal van parkeerterreinen treffen we ze aan: plastic laadboxen op een rvs pijpje. In allerlei kleuren met de verlichting van een kermisattractie. Dat wil je inderdaad niet op je parkeerterrein.

Toch kan het ook anders. De afgelopen maanden leveren wij steeds meer gepersonaliseerde laadpalen. Laadpalen die volledig uitgevoerd kunnen worden in uw bedrijfskleuren en uw logo. Hiermee wordt de laadpaal geen reclamezuil van de fabrikant maar een verlengstuk van uw bedrijf. Een visitekaartje van duurzaamheid. U straalt hiermee uit dat u uw bezoekers met een stekker welkom heet.

Met ons exploitatiemodel kunt u er voor kiezen uw gasten gratis of tegen betaling te laten laden. Op de meeste plaatsen is het heel gebruikelijk dat de bezoekers betalen voor de stroom die ze afnemen. Hierdoor betaalt de investering zichzelf terug. U gaat er niet rijk van worden, maar het dekt in ieder geval de kosten.

Bent u geïnteresseerd in een mooie laadoplossing die zichzelf terug verdiend? Neem dan contact met ons op. En bel Erik Claassen op 06 – 83 00 05 87.

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: