IMG_20180829_113700

Laadoplossing voor Svensson

03 september 2018

Ecoleon heeft onlangs twee AC laadpalen geleverd en geïnstalleerd bij Svensson in Hellevoetsluis. Het gaat om een Ecotap SLA-K met een maximaal laadvermogen van 22 kw in de huisstijl van Svensson.

Svensson was op zoek naar een toekomstbestendige laadoplossing die in de toekomst eenvoudig uit te breiden is. De geplaatste laadoplossing sluit aan bij de duurzaamheidsambities van Svensson.  Vanaf nu kunnen medewerkers en bezoekers hun auto opladen. De laadsnelheid is afhankelijk van het laadvermogen van de laadpaal en de grootte van de accu van de auto.

Svensson is pionier en wereldwijd marktleider op het gebied van klimaatbeheersing en energiebesparing met oplossingen op basis van textiel. Svensson werkt in de regel samen met bedrijven die belang hechten aan het milieu, een duurzaamheidsrapport kunnen overleggen en werken aan klimaatneutraal transport en ISO 14001 gecertificeerd zijn.

Bent u ook op zoek naar een duurzame laadoplossing waar uw medewerkers en klanten gebruik van kunnen maken? Ecoleon geeft ook u graag advies over de voor u meest optimale laadoplossing. Meer informatie over alle laadoplossingen van Ecoleon vindt u hier:: www.ecoleon.nl/laadpalen.

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: