255181111

Iedereen aan de laadbox?

13 maart 2017

De elektrische auto is bezig aan een serieuze opmars. Het straatbeeld is, met name in de grote steden, aan het veranderen. Op veel plaatsen schieten de laadpalen als paddenstoelen uit de grond. Maar ook bij gebruikers thuis zie je steeds vaker een laadbox aan de muur.

Veel aannemers laten hier kansen liggen. Bij de nieuwbouw van een huis is het eenvoudig een laadoplossing mee te nemen in de bouw. Met name huizenkopers in het middensegment met een eigen oprit zullen deze behoefte de komende jaren ontwikkelen. Als aannemer kun je hier nu al rekening mee houden. De investering is minimaal, en onze oplossing ziet er ook nog eens fraai uit.

Ecoleon heeft hiervoor een mooi concept ontwikkeld. We kunnen u helpen om de laadoplossing standaard mee te nemen in de bouw. Mocht de bewoner hier (nog) geen behoefte aan hebben dan kan deze worden uitgevoerd als een normaal buitenstopcontact. Altijd handig als u de auto wilt stofzuigen of de kerstverlichting wilt aansluiten.

Zodra de huiseigenaar zijn nieuwe plugin- of elektrische auto krijgt kan dit stopcontact door ons zeer eenvoudig worden omgebouwd tot een volwaardige laadoplossing.

Bent u aannemer en wilt u toekomstbestendig bouwen? Neem dan contact op met Erik Claassen op 06 – 83 00 05 87. Hij kan u er alles over vertellen.

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: