timberlab-e1493622095650

Energiebesparing, de volgende stap

01 mei 2017

Energieverbruik is een belangrijk element bij het verduurzamen van de buitenruimte. Het grootste gedeelte van het energieverbruik is te wijten aan uw buitenverlichting. Veel bedrijven kiezen voor het toepassing van LED, wat natuurlijk een mooie energiebesparing oplevert.

Maar waarom zouden we niet een stap verder gaan? Met energie uit de zon kunnen we uw energiekosten verder verlagen. Ecoleon levert de volgende stap in duurzame, natuurlijke verlichting: de off-grid solar oplossing. Naast het armatuur installeer je een PV unit en een accu-bank.

De voordelen

  • Geen voedingskabel nodig: geen graafwerk, geen energiekosten
  • Meerdere lichtpunten aansluiten op één systeem. Dus altijd allemaal tegelijk vanzelf aan en dimmen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Houten, natuurlijke uitstraling

Slimme controller

Het systeem heeft een ingebouwde controller waarbij het licht in de periode tussen schemer en zonsopgang geschakeld en gedimd kan worden. Daarbij kan het systeem optimaal gebruikmaken van de aanwezige zonne-energie en accu’s. Prettig idee: beveiliging-systemen voor de led verlichting, accucellen en het laadproces kunnen naar behoefte worden ingesteld.

10 jaar zorgeloze energie

In combinatie met een service-overeenkomst kunnen we totaal ontzorgen. Wij zorgen voor periodieke controles, onderhoud en rapportages. Hierdoor bieden wij voor de armaturen én de solar off grid  een systeemgarantie van 10 jaar.

Meer weten?

Neem contact op met Erik Claassen op 06 – 83 00 05 87 voor een voorstel op maat.

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: