stihl-accuheggenschaar

Ecoleon wordt nog groener

12 mei 2019

Ecoleon richt zich op het adviseren en leveren van duurzaamheidselementen binnen uiteenlopende buitenruimteprojecten, denk hierbij aan bijvoorbeeld: de (her)aanleg van een bedrijventerrein met groen, groene parkeerplaatsen, duurzame buitenverlichting en autolaadoplossingen.

Als onderdeel van de Leeuwenstein Groep maken we nu, samen met de andere bedrijfsonderdelen, gebruik van elektrisch gereedschap. Het nieuwe elektrische Stihl gereedschap dat nu gebruikt wordt op onze gezamenlijke projecten zorgt ervoor dat we weer een mooie stap hebben gemaakt in het kunnen bieden van een zo’n CO2 neutraal mogelijke dienstverlening.

Elektrisch materiaal heeft immers een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van motorisch aangedreven gereedschap. Het gebruikt geen brandstof en stoot daarom ook geen uitlaatgassen uit. Het gereedschap wordt opgeladen met behulp van de 120 zonnepanelen die onlangs op ons pand zijn geïnstalleerd.

Wilt u meer informatie over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw buitenruimte? Neem dan contact op met Ecoleon op 0345 820391.

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: