het-gemeentehuis-gemeente-geldermalsen-gemeentehuis-930x300

Ecoleon neemt de openbare laadpalen over van de gemeente Geldermalsen

08 november 2016

Per 1 januari 2017 is Ecoleon verantwoordelijk voor alle openbare laadpalen in de Gemeente Geldermalsen. De gemeente heeft gekozen voor één partij die verantwoordelijk wordt voor zowel de laadpalen als de exploitatie en het beheer en onderhoud. Hierdoor zijn bezitters van een plugin hybride- of volledig elektrische auto minimaal 5 jaar verzekerd van een goed bereikbare laadinfrastructuur op een aantal belangrijk plekken in Geldermalsen. En dat tegen zeer concurrerende tarieven. De stroom die wordt geleverd is gegarandeerd groen en wordt opgewekt door windmolens.

“Samen met de Gemeente Geldermalsen bekijken we de mogelijkheden om het aantal openbare laadplekken te vergroten” aldus Arjan Heikoop, accountmanager bij Ecoleon. Vorig jaar opende Ecoleon een laadpark aan het Laageinde in Geldermalsen. Op het terrein van de Leeuwenstein Groep zijn in totaal 8 openbare laadplekken gerealiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn.

Het voor iedereen toegankelijk maken van laadoplossingen is een mooie kans voor bedrijven om hun investering snel terug te verdienen. Wilt u ook een laadoplossing op uw terrein en bent u geïnteresseerd in een sluitende exploitatie? Neem dan contact met ons op.

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: