afbeelding innovatie expo

Ecoleon gaat naar de Innovation Expo

13 september 2018

Ecoleon neemt deel aan de Innovation Expo op 4 oktober aanstaande. U kunt ons vinden op het platform Weg van de Toekomst. Wij presenteren daar twee innovatieve producten: de Ecoleon autolaad-praatpaal en de Solar Led lichtmast van Priess.

Tijdens de Innovation Expo wordt de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid omgevormd tot één groot Living Lab. In de bijzondere, dynamische omgeving van Rotterdam Zuid, krijgen bezoekers van de Innovation Expo een indruk van de nieuwste trends en innovaties die bijdragen aan het veilig, leefbaar en bereikbaar houden van ons land. Het is de ambitie van de Innovation Expo 2018 (IE2018) in Rotterdam om innovaties verder te brengen, doorbraken te realiseren en zo bij te dragen aan de maatschappelijke uitdagingen, waar we in ons land én in de wereld voor staan. Die ambitie sluit naadloos aan bij waar Ecoleon voor staat: het verduurzamen van de buitenruimte. De beurs is ingedeeld in meerdere platforms. U kunt Ecoleon vinden op het platform Weg van de Toekomst.  Wij presenteren daar twee innovatieve producten; de Ecoleon autolaad-praatpaal en de Solar Led lichtmast van Priess.

Autolaad-praatpaal

Op 1 juli 2017 nam Nederland afscheid van de praatpalen langs de rijkswegen. Ecoleon kreeg van Rijkswaterstaat de kans om alle praatpalen te kopen, te upcyclen en in diverse nieuwe functies weer in de markt te zetten. Ecoleon ontwikkelde 4 nieuwe praatpaalproducten. Vandaag tonen wij u de Ecoleon autolaad-praatpaal.

Solar Led Lichtmast

De Plectre Sun is een aluminium lichtmast welke is voorzien van solar panelen. De zonnecel modules kunnen op één, twee of drie zijden aangebracht worden. De Plectre Sun is volledig standalone en wordt geleverd in lichtpunthoogten van respectievelijk 4, 6, 8, 10 en 12 meter. Het aanwezige management systeem geeft u de mogelijkheid om het gewenste lichtprofiel vooraf in te stellen en te wijzigen wanneer u wilt

Wilt u aanwezig zijn op de Innovation Expo? Meld u aan op https://innovationexpo2018.nl/aanmelden

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: