Businessman checking time on hand watch

Daar sta je dan, met je I-Pace

28 juni 2018

Teslakiller

Met de komst van de Jaguar I-Pace is er voor het eerst een echte Teslakiller op de markt. Mede door de 4% bijtelling, die nog tot 1 januari volledig geldt voor deze elektrische auto, lopen de orderboeken bij de Jaguar dealers vol. 

Veel zakelijke rijders hebben de afgelopen maanden hun bestelling geplaatst en hopen dat de auto nog voor 1 januari op kenteken wordt gezet. Een prachtige auto met een extreem goed kostenplaatje.

25 uur aan de lader?

Maar hoe zit het met een het laden? Dat is wat minder zonnig. Gek genoeg heeft Jaguar ervoor gekozen om deze auto uitsluitend op 1 fase te laten laden. De meeste huizen zijn hier niet op uitgerust, wat er in de praktijk op neerkomt dat de auto zo’n 25 uur aan de lader moet om van leeg naar helemaal vol geladen te worden.

De Jaguar heeft natuurlijk een prima actieradius, maar ook deze auto zal gedurende dag geladen moeten worden. Daarbij zijn kosten per kilometer erg belangrijk. Langs de snelweg laden bij een dure snellader is hierbij onwenselijk. De kosten lopen dan al snel op tot 11 cent per km. Een eigen snellader kan de oplossing zijn.

Mijn eigen snellader, hoe werkt dat

Samen met Ecotap uit Boxtel heeft Ecoleon een snellader op de markt gebracht die het gevecht aankan met de grote jongens. Met deze lader heeft u uw eigen snellader bij de zaak.
Hierdoor kunt u brandstofkosten realiseren van 1 cent! per km.

Meer weten?

Neem contact op met Erik Claassen op 06 – 83 00 05 87.

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: