ionity-promo-300x200

Daar komen de Duitsers

09 februari 2018

Onlangs maakten alle Duitse autofabrikanten bekend dat ze in totaal zo’n 80 miljard euro investeren in elektrische modellen. Hiermee zal de keuzevrijheid voor de consument enorm gaan toenemen en zal elektrisch rijden voor een breed publiek toegankelijk worden.

Maar niet alleen op het gebied van de auto’s worden grote stappen gezet. Een samenwerking van Daimler, Ford, Volkswagen, Audio, BMW en Porsche, onder de naam Ionity, start nog dit jaar met de aanleg van ongeveer 750 snellaadstations, verspreid over heel Europa. Deze stations krijgen zo’n 6 aansluitpunten per locatie. De snelheid wordt 350kw. Hiermee is een laadsnelheid mogelijk van 35 km per minuut. De stations worden uitgerust met een CCS aansluiting.

Overweegt u een elektrische auto aan te schaffen of uw wagenpark geheel of gedeeltelijk elektrisch te maken? Neem dan contact met ons op. We kunnen u voorzien van laadoplossingen voor de zaak en thuis. Door de diversiteit in aansluitingen is het belangrijk om goed op te letten bij de aanschaf van uw auto. We helpen u graag.

 

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: