nieuw-logo-avri-300x225

Avri kiest voor duurzame laadoplossingen van Ecoleon

23 september 2017

Avri wil een groot gedeelte van haar wagenpark volledig elektrisch maken. Voor de levering van alle laadoplossingen voor haar auto’s heeft AVRI gekozen voor Ecoleon als partij. Onlangs heeft Ecoleon bij de AVRI in Tiel de eerste laadoplossingen geïnstalleerd. Binnenkort komt Avri Geldermalsen aan de beurt. Daarnaast is Avri bezig met het uitvoeren van tests op het gebied van elektrisch rijden. Wanneer de testresultaten positief uitpakken, zullen er nog meer laadoplossingen worden geïnstalleerd door Ecoleon. 

Avri kiest voor duurzaam!

Avri verzorgt voor tien gemeenten de inzameling en verwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen. In totaal werken bij Avri ruim 200 medewerkers. Bij Avri staat de zorg voor een schone leefomgeving in regio Rivierenland voorop, duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol. Vandaar de keuze van Avri om door middel van elektrisch rijden, een bijdrage te willen leveren aan de reductie van de CO2 uitstoot.

Ook iets voor uw bedrijf?

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak van CO2 reductie en kiezen ervoor hun wagenpark elektrisch te maken. Hiermee neemt de noodzaak van een slimme laadinfrastructuur toe. Ecoleon kan dit invullen met bijvoorbeeld de nieuwste DC-snellader 50 KW van Ecotap.

Advies op maat:

Avri heeft in Ecoleon een partner gevonden die merk-onafhankelijk opereert. Ecoleon geeft ook u graag advies over de voor u meest optimale laadoplossing. Meer informatie over alle laadoplossingen van Ecoleon vindt u hier:: www.ecoleon.nl/laadpalen.

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: