Hillegom

Autolaad-praatpalen voor Jetmail B.V., Hillegom

30 september 2018

Ecoleon heeft 3 Autolaad-praatpalen geleverd en geïnstalleerd bij Jetmail B.V. in Hillegrom. Jetmail heeft bewust gekozen voor de afname van ons upcyclingsproduct, de autolaadpraat-paal vanwege zijn karakteristieke en robuuste design.

De 3 autolaad-praatpalen zijn geleverd in een 3 fase installatie uitvoering en zijn technisch zo geïnstalleerd dat ze aan elkaar verbonden zijn en slim samenwerken in het doorlussen van stroom middels een zogenoemde Master (Hoofdaansluiting – leadlaadpaal) en twee Slaves. Deze laadpalen zijn geschikt voor alle typen elektrische auto’s, hiermee is Jetmail voorbereid op de toekomst.

Jetmail is uw partner voor direct mail en transactiemail. Jetmail B.V. is premium partner van PostNL en Preferred supplier van Sandd en B-Post.

Bent u ook op zoek naar een duurzame laadoplossing waar uw medewerkers en klanten gebruik van kunnen maken? Ecoleon geeft ook u graag advies over de voor u meest optimale laadoplossing. Meer informatie over de praatpaaloplossingen van Ecoleon

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: