Ecoleon_DC 15 lader_nieuws

Nu te bestellen bij Ecoleon: Auto DC-Lader voor 1 fase auto’s 

21 maart 2019

Deze prachtige DC wandlader is bij uitstek geschikt om 1 fase ladende auto’s op het werk of thuis snel te kunnen laden. Het gaat om een nieuw product in de markt. Anders dan bij andere laders wordt er direct gelijkstroom DC geladen. Dat scheelt een hoop tijd!

Sneller, hoe zit dat dan?
De laadtijd die nodig is om een accu op te laden is afhankelijk van de capaciteit van de accu en het laadvermogen van de auto. Laadpalen leveren wisselstroom (AC), terwijl de accu van de auto gelijkstroom (DC) nodig heeft. Het kost bij AC laders tijd om die omzetting naar DC te maken. Dat gebeurt in de auto. Dat is bij de DC Lader dus niet nodig. Dat verklaart de tijdsbesparing.

Sneller en … goedkoper!
Omdat je thuis de stroom oplaadt zijn de kosten veel lager dan de tarieven die gerekend worden bij snelladen langs de snelweg of in de stad. Wilt u ook snel opladen en blijvend kosten besparen?

Ecoleon helpt u graag op weg
Ecoleon kan voor u het gehele proces van oriëntatie, aanschaf, installatie en onderhoud in goede banen leiden. Wij begeleiden u bij het maken van de keuze voor de juiste laadoplossing bij u thuis. Wij zorgen voor installatie van de laadoplossing en brengen de administratieve koppelingen tot stand. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Vragen of meer informatie?
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Vul dan gerust ons contactformulier in. We nemen dan uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met u op. Wilt u sneller antwoord? Bel ons dan op (0345) 820 391.

HoeDuurzaamBenJij

Volg ons: