recycleman-300x138

Zakelijk

Verduurzaming van de buitenruimte

De wereld is snel aan het veranderen. De wereld staat voor de enorme opgave om van fossiele brandstoffen over te stappen naar volledig duurzame bronnen zoals zonne- en windenergie. Het is voor bedrijven dan ook noodzakelijk om op zoek te gaan naar alternatieven voor o.a. efficiënt gebruik van energie, ruimte en materiaal in de buitenruimte. Maar welke producten en materialen zijn nu aantoonbaar duurzaam, passen bij uw bedrijf én hebben een lage ecologische footprint?

Ecoleon helpt u op weg met advies en een passende oplossing

Voor een bedrijf is het vaak lastig om op het gebied van duurzaamheid onderbouwde keuze te maken. Wat past bij uw bedrijf? Wat is uw drijfveer om te verduurzamen? Wij onderscheiden drie belangrijke drijfveren:

  • De wens om als bedrijf op het gebied van duurzaamheid in de markt onderscheidend te zijn;
  • Het inzicht dat u met de inzet van duurzame producten en materialen geld kunt verdienen;
  • De behoefte om concreet actie ondernemen, om uw steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Welke insteek ook bij u past, Ecoleon begrijpt alle drie de vertrekpunten. Soms spelen ze alle drie tegelijk. Uw ambitie(s) en onze kennis van verduurzaming heeft geleid tot drie concepten die we hebben ontwikkeld:

Welke insteek past bij u?

Met behulp van deze concepten vertalen we graag uw vraag in een passend advies en een oplossing. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Arjan Heikoop 06 22 61 75 40.

Volg ons: