weg_windmolen

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is gelijk aan duurzaam ondernemen en dat is onze specialiteit! Ecoleon wil een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de buitenruimte door haar klanten bewust te maken van hun mogelijkheden op het gebied van duurzame aanleg, beheer en onderhoud van de buitenruimte.

Wij adviseren onze klanten om verantwoorde keuzes te maken op het gebied van het terugdringen van de carbon footprint en de inzet van milieuvriendelijk materieel. Zo kunnen we samen een stap maken op de groene weg en zorgvuldig omgaan met de wereld om ons heen.

Wij ondernemen op zo efficiënt mogelijke wijze, met respect voor mens en milieu. Dat betekent in de praktijk  dat we kijken naar het welzijn van de medewerkers, een veilige werkomgeving, de manier waarop we (onze winst) investeren en de goede doelen die we sponsoren.

Ecoleon is onderdeel van de Leeuwenstein Groep. Alle duurzaamheidsinitiatieven worden op groepsniveau geïnitieerd. Raadpleeg voor ons volledige MVO-beleid en nog meer inzicht in hoe wij werken aan een duurzame wereld, de website van de Leeuwenstein Groep.

 

 

 

LwnStn_Onderdeel_Logo_vD-fckopie_2-1

Volg ons: