Fietslaad-praatpaal

Elektrische fietsen gaan als warme broodjes over de toonbank!

10 juli 2020

De elektrische fiets is populairder dan ooit. In totaal werden er in mei volgens brancheorganisatie BOVAG 58.000 e-bikes verkocht. Dit is een stijging van 38% op jaarbasis.

Hoe komt dat?

Door het Coronavirus was het openbaar vervoer een tijdlang beperkt toegankelijk voor werkend Nederland. Veel mensen kozen, ook door het mooie weer, voor een elektrische fiets als alternatief voor het openbaar vervoer.

Fiets van de zaak

Een nieuwe regeling van de overheid maakt het voor werkgevers aantrekkelijker om personeel een fiets van de zaak te laten rijden. Deze regeling geldt ook voor ondernemers, kleine ondernemers en zzp’ers.

Een originele laadoplossing voor e-bikes?

We horen u denken. Hoe worden al die e-bike accu’s opgeladen? Ecoleon bied uitkomst met de Fietslaad-praatpaal. Deze oer Hollandse fietslaadvoorziening is goed voor 4 stekkerpunten en is de meest duurzame laadvoorziening in zijn soort.

Meer weten over de mogelijkheden voor u?

Wij helpen u graag elektrisch op weg. Of het nu gaat om een fiets of auto. Wij verdiepen ons in uw situatie, beantwoorden al uw vragen en vertalen ingewikkelde vraagstukken in eenvoudige keuzes. Neem contact op met ons via 0345 – 820 391 of stuur een mail naar info@ecoleon.nl

Volg ons: