hand_lucht-720x208

Leasemaatschappijen en autobedrijven

Of u nu overweegt om enkel een laadoplossing te willen plaatsen of uw gehele buitenterrein te optimaliseren en verduurzamen, bij ons kunt u altijd rekenen op een gedegen toekomstbestendig advies. Wij helpen u graag op weg bij de oriëntatie en het helder in kaart brengen van de mogelijkheden. Tijdens een persoonlijk persoonlijk opnamegesprek of een buitenruimtescan verkennen wij de mogelijkheden en denken wij  proactief met u mee.  Wat in uw situatie het beste passend is hangt af van uw vraag en de kansen die uw situatie biedt. Dat kan zijn een enkele laadoplossing of een totaalconcept van duurzame aanleg, beheer en onderhoud van uw gehele buitenterrein. 

Wij helpen leasemaatschappijen en autobedrijven op weg bij de oriëntatie, aanschaf en installatie van de juiste laadoplossing. Wij kunnen ook de administratieve koppelingen tot stand brengen, waarmee u de stroomkosten kunt verrekenen. Wij bieden u de keuze uit diverse laadpakketten. Wat in uw situatie de beste keuze is hangt af van het laadvermogen, de capaciteit van de accu én de mogelijkheden in de meterkast van uw bedrijf

Met de duurzaamheidsconsultant van Ecoleon kunnen wij een strategie opzetten waarmee u uw CO2-uitstoot reduceert én waarmee u de wereld weer een stapje mooier maakt.

Duurzame aanleg

Duurzame aanleg kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Duurzame bestratingsmaterialen;
  • Groen in de buitenruimte, afgestemd op en passend bij de natuurlijke omgeving;
  • Laadpunten voor elektrisch vervoer voor uw personeel en/of bezoekers
  • Lichtpunten op zonne-energie
  • Fietsenstallingen met zonnepanelen en oplaadfunctionaliteit

Duurzaam onderhoud

Voldoende en goed onderhoud verlengt de levensduur van materialen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Tijdig repareren van beschadigingen.
  • Gebruik van elektrisch materieel dat behalve ‘geruis- en geurloos’ ook ‘groen’ wordt opgeladen.
  • Onkruidbestrijding met innovatieve hete lucht techniek, waarbij met een minimum aan energie en milieubelasting, een maximum aan resultaat kan worden behaald.
  • Reinigen met volledig afbreekbare middelen.
  • Plaatsen van gescheiden afvalsystemen.

Duurzaam beheer

Het beheer van de buitenruimte wordt niet vaak in verband gebracht met duurzaamheidsdoelstellingen. Toch zijn daar grote stappen te zetten, die ook nog eens waarde toevoegen aan de buitenruimte. Ecoleon maakt voor overheden de verhouding tussen prestaties, risico’s en kosten inzichtelijk via een speciaal onderhoudsmanagement systeem. Wij stellen risico gestuurde onderhoudsstrategieën op, monitoren de staat van uw buitenruimte middels schouw en inspectie en genereren adviesrapportages.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345 – 820391 of een mail te sturen naar info@ecoleon.nl.

Volg ons: