hand_lucht-720x208

Diensten

Bij ons kunt u altijd rekenen op een gedegen toekomstbestendig advies, of u nu overweegt om enkel een laadoplossing te laten plaatsen of wanneer u overweegt uw groene- en grijze buitenruimte verder te optimaliseren en te verduurzamen. Wij komen graag persoonlijk bij u langs voor een opnamegesprek of een buitenruimtescan en denken graag proactief met u mee. 

Opnamegesprek / schouwing

Een opname gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Dit gesprek omvat een eerste kennismaking en een korte schouwing van uw buitenruimte. Na een opnamegesprek ontvangt u altijd een gerichte offerte.

Buitenruimtescan

Een buitenruimtescan is vrijblijvend in de zin dat u van ons een advies krijgt welke oplossingen passend zouden zijn. Deze hoeft u niet bij ons af te nemen. Wij vragen voor deze scan wel een kleine vaste vergoeding, aangezien deze scan van ons meer inzet en uitwerking vraagt.

De buitenruimtescan omvat een uitgebreide kennismaking waarbij we uw wensen grondig met u doorlopen. Hierna volgt een uitgebreide schouwing, waarbij wij foto's nemen van het buitenterrein en de aanwezige stroomvoorzieningen. Op basis van de opname van de uitgangssituatie maken wij een passend advies waarin wij aangeven op welke punten optimalisatie mogelijk is.  Per punt geven wij aan welke kansen er zijn en wat het uw bedrijf oplevert indien u deze zou benutten, zoals: verwachte besparingen op het gebied van CO2 reductie en besparing in onderhoudskosten etc.  De buitenruimtescan resulteert in een advies voorzien van een helder kostenplaatje van aanleg, instandhouding en beheer van het terrein. Het advies en de offerte nemen wij in een persoonlijk gesprek met u door. Wanneer u op basis hiervan besluit met ons de samenwerking aan te gaan, dan werken wij uw wensen uit in een conceptontwerp.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345 – 820391 of een mail te sturen naar info@ecoleon.nl.

Volg ons: