IMG_20200717_122032 - verkleind

De Waal en Ecoleon gaan duurzame samenwerking aan

17 augustus 2020

De Waal Autogroep en Ecoleon zetten hun samenwerking voort. Ecoleon wordt de officiële leverancier van laadpalen en laadoplossingen voor het autobedrijf.

Het is niet de eerste keer dat de twee bedrijven samenwerken. Zo leverde Ecoleon de eerste praatlaadpaal van Nederland af aan Autolease Midden Nederland, onderdeel van De Waal. Al jaren zijn er over en weer positieve ervaringen over de samenwerking.

Inspelen op de toekomst

Met het voortzetten van deze samenwerking speelt De Waal Autogroep in op de komst van de vele elektrische modellen dit najaar. Wij bieden de klanten van het autobedrijf een prachtige oplossing voor een scherpe prijsstelling. Met de Homebox bijvoorbeeld schaffen de klanten van het autobedrijf een uitermate geschikte laadoplossing voor thuis aan en ook wanneer men kiest voor een laadzuil of een snellader zijn zij verzekerd van een solide systeem.

Laadpunt thuis of op kantoor voorkomt ‘laadstress’

In de praktijk blijkt dat veel bestuurders van elektrische voertuigen een laadpunt aan huis of op kantoor essentieel vinden. Door met een volle accu weg te rijden, voorkomen zij het fenomeen ‘laadstress’. Wij bieden voor beide situaties een oplossing. Onderweg zijn er legio (snel) laadmogelijkheden. De beschikbaarheid hiervan is echter niet gegarandeerd en de prijs per kW is vaak hoger.

Volledig servicepakket

Ecoleon biedt de klanten van De Waal een volledig pakket aan service aan. Van het graafwerk tot het installeren en aansluiten en 24/7 ondersteuning in geval van technische problemen. En ook wanneer een extra meterkast nodig is of als er advies gewenst is over het doorberekenen van de stroomkosten, staan wij voor de klanten van het autobedrijf klaar.

Advies op maat

De Waal en Ecoleon informeren de klanten zo goed mogelijk over best passende laadoplossing bij het elektrische voertuig én bij de omgeving waar de laadoplossing geplaatst wordt.

Volg ons: