970x404_Praatlaadpalen_onthulling

ABN AMRO Bank N.V. neemt autolaad-praatpalen in gebruik

07 oktober 2020

Onlangs leverde Ecoleon de eerste vier autolaad-praatpalen bij ABN-AMRO Bank N.V. in Breda. Afgelopen vrijdag werden de autolaad-praatpalen officieel in gebruik genomen.

Meer autolaad-praatpalen volgen

In de toekomst worden de opvallende groen-en-gele autolaad-praatpalen ook geplaatst op de Foppingadreef in Amsterdam en bij alle locaties met het circulaire kantoorconcept Greene.  

Wij wensen ABN AMRO Bank N.V. veel plezier met de autolaad-praatpalen.

Creatieve toepassingen praatpalen

Erik Claassen (accountmanager Ecoleon): “We zien dat de vraag naar autolaad-praatpalen gestaag toeneemt. Uit ons klantonderzoek blijkt dat onze klanten heel tevreden zijn over de kwaliteit van de autolaad-praatpaal. Ze waarderen ons met een 9. Dat komt mede doordat we onze producten helemaal van A tot Z leveren en installeren. Ondertussen werken we ook aan andere toepassingen van de praatpalen. We hebben bijvoorbeeld al verschillende multimediapalen geleverd. De praatpaal wordt dan voorzien van een tablet: handig om bijvoorbeeld klantonderzoek af te nemen. Hij wordt ook gebruikt als praatpaal bij de slagboom van bedrijventerreinen. Zo komen er steeds nieuwe ideeën. Wij staan altijd open voor suggesties!”

Wilt u ook een praatpaal op maat?

Op koopeenpraatpaal.nl vindt u alle mogelijkheden op een rij.

Volg ons: