Aanleg, beheer & onderhoud buitenruimte

De wereld is snel aan het veranderen. De wereld onttrekt te veel brandstof aan de aarde. Het is daarom noodzakelijk om goed te kijken naar alternatieven voor o.a. efficiënt energiegebruik, ruimte en materiaal. Alle producten, materialen en planten in de buitenruimte kunnen meetbaar duurzaam zijn én een lage ecologische footprint hebben.

Bedrijven stellen zich meer en meer ten doel om aanleg, beheer en onderhoud te verduurzamen. Vaak ook genoodzaakt omdat hun opdrachtgevers dit meer en meer verlangen. Omdat wij de producten uit de ‘duurzame-wereld’ kennen maar ook uw positie begrijpen, zijn wij in staat  u te helpen uw buitenruimte stapje voor stapje duurzamer te maken. Maar wij begrijpen als geen ander dat de verduurzaming in evenwicht dient te zijn mijn uw bedrijfsvoering. Dus vragen als hoe snel kan ik mijn investering terugverdienen is een vraag die wij begrijpen maar ook kunnen beantwoorden.

Producten en diensten die wij kunnen leveren zijn bijvoorbeeld:

  • Straatwerk
  • Verlichting
  • Groenvoorziening
  • Reiniging
  • Laadpalen

Wij kunnen na het uitvoeren van de werkzaamheden u een Co2 reductie certificaat overhandigen waar exact staat hoe duurzaam de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Dit kan u als bedrijf weer helpen uw duurzaamheid aan te tonen.

Beheer

Als asset manager optimaliseren wij de verhouding tussen prestaties, risico’s en kosten. Wij stellen risicogestuurde onderhoudsstrategieën op en monitoren de staat van uw buitenruimte middels schouw en inspectie. Het kloppend hart van ons onderhoudsmanagement is een specifiek voor ons ontwikkeld onderhoudsmanagementsysteem (OMS) wat toegesneden is op beheer & onderhoud van de buitenruimte. Via dit systeem is de staat van uw terrein continu inzichtelijk en worden adviesrapportages gegenereerd.

 

Onderhoud

U wilt als bedrijf niet alleen bouwen aan een imago van verantwoordelijkheid, u wilt ook gewoon concreet actie ondernemen om uw steentje bij te dragen aan een betere wereld. Het beheer & onderhoud van de buitenruimte kan daarin een belangrijke rol spelen.

Het onderhouden van de buitenruimte wordt niet vaak gelinkt aan de duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven. Toch zijn daar grote stappen te zetten die niet alleen zorgen voor een stap verder op ‘de groene weg’, maar ook nog eens werkelijk waarde toevoegen. Met de duurzaamheidsconsultant van Ecoleon kan een onderhoudsstrategie opgezet worden die bijvoorbeeld CO2-neutraal is, maar ook concrete duurzaamheidsmaatregelen als laadpunten voor elektrische mobiliteit, lichtpunten op zonne-energie of fietsenstallingen met zonnepanelen en oplaadfunctionaliteit behoren tot de mogelijkheden.

Kortom, wij zijn dé partner voor beheer & onderhoud van buitenruimte die u als klant ontzorgt en de wereld weer een stapje mooier maakt.

 

Mocht u interesse hebben, neem dan contact op door te bellen naar 0345 – 820391 of een mail te sturen naar info@ecoleon.nl.