Verduurzamen van de buitenruimte

Een willekeurig bedrijventerrein is vaak zo ingericht dat het veilig maar bovenal efficiënt en dus makkelijk te onderhouden is. Dat betekent vaak veel verhardingen. Toch is het misschien raadzaam om eens door een groene bril te kijken hoe deze ruimte beter benut en duurzamer kan worden.

Het verduurzamen van de buitenruimte kan drie belangrijke drijfveren hebben: vanuit de markt, vanuit het inzicht dat het besparend kan zijn of omdat er een sterke groene behoefte is. Ecoleon begrijpt alle drie de vertrekpunten. Uw ambitie en onze kennis van verduurzaming heeft geleid tot drie concepten die we hebben ontwikkeld. 

Zichtbaar bewust

Als onderneming is het belangrijk om zichtbaar en onderscheidend te zijn. Heeft u wel eens gedacht aan uw buitenruimte? Ecoleon heeft een aantal concepten ontwikkeld waarbij uw buitenruimte zichtbaar verduurzaamd is. Interesse? Bel ons: 0345-820 391.

garfiek-groene-blaadjes-300x138

Duurzaam exploiteren

Duurzaamheid helpt uw bedrijf te groeien. Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar dat is het niet. In uw buitenruimte liggen kansen om verder te besparen. Ecoleon heeft een aantal duurzame concepten ontwikkeld waarin de business case centraal staat. Nieuwsgierig hoe we u hierbij kunnen helpen? Neem contact met ons op via 0345-820 391.

boom-omarmen-300x138Groene ambitie

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Ondernemers hebben daar een bijzondere rol in. Als het op duurzaamheid aankomt, is een gezonde mix van een ideaal nastreven en tegelijk resultaten boeken de uitdaging om uw groene ambitie te realiseren. Ecoleon heeft daar voor een aantal concepten. Bent u geïnteresseerd? Bel ons dan op 0345-820 391 

 


TransMission'Niet gedacht dat ik 70% op het energieverbruik van mijn buitenverlichting kon bezuinigen."

Wim van den Haak
Van den Haak TransMission, Geldermalsen

ReneSpijker2014kleinIk werk graag met Ecoleon om mijn doelstellingen te behalen. Duurzaam bezig zijn hoort bij onze organisatie.

René Spijker
Spijker & Co