Leasemaatschappijen

Eén laadoplossing en verrekenwijze voor de gemaakte stroomkosten

Als leasemaatschappij doet u waar u goed in bent en dat is auto’s leasen. Waar u niet op zit te wachten, zijn werkzaamheden waar u eigenlijk geen verstand van hebt namelijk het plaatsen van oplaadpalen en het verrekenen van de stroomkosten met de berijder van de auto.
Er komen vragen op u af zoals: Welke paal of oplaadbox is de beste oplossing voor de thuissituatie van de rijder? Als het geen standaardoplossing is, wie gaat dan een kabel doortrekken of bepalen of er een meterkast bij geplaatst moet worden? Wie gaat gebeld worden als de paal een storing geeft?
Of wat denkt u van de administratieve rompslomp met het verrekenen van de stroomkosten. Verschillende leveranciers van verschillende palen dus verschillende verrekenwijzen.

Ecoleon heeft een pragmatische oplossing voor u om het hele traject van oriëntatie, aanschaf, installatie, onderhoud en verrekening voor u in goede banen te leiden. Wij begeleiden uw (potentiele) klant in het maken van de keuze voor de juiste laadoplossing voor op zijn werk of thuis. Wij zorgen dat e.e.a. geïnstalleerd wordt om vervolgens de administratieve koppelingen tot stand te brengen.

Voordelen om met Ecoleon in zee te gaan:

– Merkonafhankelijke oplossing
– Geen abonnement, alle kosten in 1x en daarna te verleasen
– Aantrekkelijke marge
– Zakelijke klanten krijgen 1 systeem, met 1 platform
– Geen maandelijkse kosten
– 1 partij voor advies, aanleg en service
– Automatische koppeling met alle brandstofpassen

Mochten dit voldoende redenen voor u zijn om eens een afspraak te maken met onze account manager. Neem dan contact op via 0345-820391.