Halfverhardingen

Tonn is onze partner als het gaat om verhardingen van uw buitenruimte. Tonn is een bedrijf waar we vertrouwen in hebben omdat we dezelfde focus hebben: duurzaam maar tevens economisch verantwoord.  Zij geloven in een nieuwe manier van produceren en consumeren namelijk dat je de natuur voor je kunt laten werken!  Bent u op zoek naar een goedkoop en duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld de grasbetontegel of de kunststof grastegel als halfverharding? Wij bieden daarvoor een duurzame oplossing.

Halfverharding is niets nieuws. Al zolang we voertuigen gebruiken, wordt halfverharding toegepast. De meest gebruikte materialen  zijn grind, gebroken puin en natuursteen. Tonn daarentegen maakt gebruik van de TTE®.

TTE®

TTE® maakt het mogelijk om de grond te laten ademen. En hemelwater eenvoudig af te voeren. Volledig in harmonie met de natuur dus. TTE® is:

  • Zeer milieuvriendelijk
  • Bijzonder duurzaam
  • Relatief goedkoop
  • En 100% recyclebaar

De toepassingmogelijkheden zijn legio. Denk dan bijvoorbeeld aan bermverhardingen, erfverhardingen, fietspaden, parkeerplaatsen, wandelpaden en zelfs
zandwegen.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact op door te bellen naar 0345 – 820391 of een mail te sturen naar info@ecoleon.nl.